Ma, december 20-án a felsős osztályoknak nem volt rendes tanítás, helyette meglett rendezve idén is a Csillagszóró nap. Ezen a napon több helyen különböző ajándékokat lehetett készíteni. Például a 7.a osztály termében szerencsefát (gyöngyfát vagy drótfát) lehetett készíteni, emellett még lehetett többek közt mézeskalácsot, gyertyát önteni, gyöngycsillagot készíteni. A különböző állomásokra előzetesen mindenki jelentkezhetett. A kézműveskedés az első három órában tartott, majd a 4. óra után a 5. órában ,12 órakor elkezdődött az ünnepély. Az ünnepély a színjátszószakkör ötödikes tagjainak az előadásával kezdődött, majd az igazgató-helyettes néhány szót szólt és utána az igazgató átadta az osztályoknak az ajándékokat, amiket minden osztály néhány kiküldött tanulója vett át. Az ünnepély után hivatalosan véget ért az iskola és elkezdődött a téli szünet.

 

Ezúton az iskola blogja, a KispestiPuskás blog minden tanulónak, tanárnak és iskolai dolgozónak békességben és boldogságban gazdag téli szünidőt kíván! 
                                                                                           Selmeczi Péter

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr763478414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása