Márciusi végi Pogramajánló!

Címkék: programok

2012.03.22. 14:07

Ma, 2012. március 22-én van a víz világnapja. A víz világnapját az 1992. évi Rio de Janeiro-i környezetvédelmi konferencián kezdeményezték. Ennek hatására az ENSZ március 22-ét nyilvánította e nappá, felhívva a kormányok, szervezetek és magánszemélyek figyelmét a víz fontos szerepére életünkben. A víz napja alkalmából országszerte több program is zajlik.

 

 2012. március 24-éjén és 5-kéjén a Fővárosi Növény-és Állatkertjébe ingyen belehet menni, ellehet látogatni az érdeklődőknek. A mai nap és a holnapi nap pedig szintén ingyenesen látogatható lesz a Gruber Fülöp víztározó.

 Március 23-25. között a KMO-ban (Kispesti Munkás Otthon Művelődési Ház) nagy vasútmodell kiállítást rendeznek az épület földszinti termeiben. A kiállítást pénteken és szombaton 9-18 óráig, vasárnap 9-17 óráig lehet megtekinteni. A belépés felnőtteknek 700-, gyerekeknek és idős nyugdíjasoknak 400,-Ft. További részletekért kattint ide:www.kmo.hu/rendezvenyek/vasutmodell_kiallitas/259/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr564332968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása