Évzáró 2012

Címkék: 2012 vakáció szünetek

2012.06.21. 23:06

Kitört a szünet!.PNGA mai nappal, 2012. június 21-én végleg befejeződött a 2011/2012-es tanév az idei évzáróval. Az idei évzáró is igényes volt, emellett pedig a legutóbbi évzárókhoz hasonlóan most is szépen kisütött a nap. A tanévzáró első részeként az első, majd a másodikos néptáncos osztályok felléptek műsorokkal, majd ennek végeztével az iskola előtt megjutalmazták a néptánctanárt egész éves áldozatos munkájáért. Ez után következett az iskolai színjátszó szakkör zenés produkciója, amit szintén tapsvihar fogadott. Ezek után kihirdették az idei Év tanuló címet viselő alsós és felsős diákok névsorát. Ezek után felolvasták a kitűnő bizonyítványt szerzett gyerekek neveit. Emellett persze díjazták azokat a szülőket, melyek a gyerekük osztályát egész évben folyamatosan támogatták, továbbá egy hetedik osztályos gyereket azért, mert egész éves munkával, korrepetálással "megmentett" egy tanulót a bukástól. Miután minden díjat, elismerést kiosztottak, az osztályok felvonultak a termükbe, ahol mindenki átvehette a bizonyítványát. Az évzáró végeztével megbeszélést tartottak az ebédlőben az augusztusi túrkevei táborról a szervező tanárok.

 Ezennel, mivel hivatalosan most ért véget az iskola, az előző poszthoz hasonlóan békés, élményekbe, boldogságban és vidámságban gazdag vakációt kívánok mindenkinek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr884603664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása