Az iskolában a legtöbb magyar iskolához hasonlóan március 14-én tartották a megemlékezést az 1848-49-es magyar Forradalom és Szabadságharcra. Idén az iskolánkban ez rendhagyó módon zajlott.

Délelőtt a nagyszünet után az iskola rádiórán keresztül ünnepi műsort sugároztak az osztálytermekbe, majd egy kis szünet után a felsős ötödikes, hatodikos tanulók négy programon vehettek részt: tulipánhajtogatás, történelmi kavalkád, zenefelismerés (éneklés), játékos 1848-as amőba. A hetedikes és a nyolcadikosok pedig filmnézésen, plakát készítésen, kokárda készítésen, puzzle játékon vehettek részt. A programok nagyjából tizenkét, fél tizenhárom órakor értek véget, utána a felsős osztályok sorban lemehettek ebédelni (az alsósok rendszerint ebédeltek). 

Március 15-én és 16-án nem lesz tanítás természetesen, de a március 16-odikai napot jövő hét szombatján le kell mard dolgozni (magyarul tanítás lesz).

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr704321001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása