Ballagás 2012

Címkék: ballagás 2012 ballagások

2012.06.20. 10:54

Puskás 2004-2012.PNGMint minden évben, idén is lezajlott az iskolánk ballagása. Az ünnepség nagyjából 11 órakor kezdődött, amire mist is rengeteg szülő volt kíváncsi. Idén a ballagási kórus szintén, mint tavaly, énekelte a két nyolcadikos osztály bevonuló dalát. Ezek után elhangzott Holdviola: Elindultam szép hazámból című dala és egy vers. Ez után pedig a ballagási kórus egy kicsit könnyedebb zenére énekelt és mozgott (X-faktor (döntősök): Szabadulj fel). Miután a kórus befejezte műsorát, az igazgató át adta a Puskás okleveleket és a díszokleveleket, az azokat kiérdemlő nyolcadik osztályos tanulóknak. Miután véget ért az oklevél átadás, a szülők és hozzátartozók köszönthették a szeretett, ballagó családtagjukat. Nem sokkal a köszönetek és virágátadások után az alsós osztályok, majd a felsősök kivonultak, hogy díszsor álljanak az osztályukba felvonuló ballagóknak.

Nagyjából mindenki egy óra felé hazatérhetett családjához és a ballagás elmúltával következett az, amire mindenki egész évben vár: a VAKÁCIÓ!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr204599947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása