Lezajlott az iskola Kati néni által szervezett Gunarasi tábora. Sokkal többen vettek most részt a táborozásban, mint eddig. Minden nap a tábor tanítói által készített reggeli és vacsora és az étteremben felszolgált ebéd volt. Most a tanulók Gunarasra, a Gunaras campingbe (**) mentek, ahol faházakban laktak a tábor ideje (hat+egy nap) alatt.  

Vasárnap, reggel nyolckor érkeztek meg a táborozók az iskolától nem messze lévő parkolóba, ahol berakodtak a buszba és ők maguk is beszálltak. Néhány embernek azonban vonattal kellett menniük Gunarasra, mivel nagyon sokan jelentkeztek. A búcsúzkodás után elindultak és délután környékére érkeztek meg Gunarasra.  Ott mindenki kipakolt és eldöntötték, hogy ki-kivel melyik házba megy. Ezek után kb. egy-két órával az egész tábor elment a strandra. Ma még nem volt csúszda, mert Kati néni nem tudott alkudni. 19 óra körül visszamentünk és lassan mindenki vacsorázni ment. Este volt a tábornyitó, felállították a csapatokat és versenyt tartottunk több feladattal (csokievő verseny, lufipukkasztó verseny stb.). Éjszaka éjfél körül volt takarodó. Az első nap. Gyümölcsös versenyt tartottunk. Ebédre leves volt hússal és sült krumplival. A táborban emellett volt úszóverseny, műugró szépségverseny, fiú-lány vetélkedő, amőba, bingó, több alkalommal éjszaka diszkóztunk is. Sor került még a csapatok közti sorversenyre, sportversenyre. Ebédelni mindennap a mellettünk lévő étteremben voltunk. Volt még a csipeszezés, ami heves harcokhoz vezetett. Egy nap kivételével mindennap az uszodába is elmentünk, ahol több menetet lehetett a csúszdákon is lemenni. Szorgalomért, segítségért és versenyekért lehetett babokat kapni, amit az utolsó napon tartott babvásárokon lehetett elkölteni. Ebben az évben újdonság volt, hogy virtuális babok voltak. A babvásár után még tombolára is sor került, amin sok értékes nyeremény volt pl.: ördögszarv, vízipisztoly, matricák stb. Szombaton, ebéd után kezdtük kihordani cuccokat és felszálltunk a buszra. Negyed hétkor értünk haza, Kispestre.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr853153429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása