Az év utolsó iskolagyűlése

Címkék: iskolagyűlés

2011.06.06. 20:58

A mai iskolagyűlés volt ennek a tanévnek az utolsója. Rengeteg különböző díjat és ajándékot adtak át az illetékes személyeknek.

Egy kis emléklapot és egy darabka csokoládét kapott minden szülő, aki segítette a Puskás napi büfé működését. Rengeteg elismerést és csokit osztottak ki a különböző sportversenyekért, ebből ki kell emelni Madarász Rékát, aki kijutott Dániába, a Nemzetközi Tollaslabda Bajnokságra és párosan, mid csoportosan első helyezést ért el. Teljesítményével nem csak az iskola hírét öregbítette, de a hazáét is!

Megkapták ajándékaikat az aszfaltrajz és a szép füzet verseny helyezettjei is. Azokat is megjutalmazták akik részt vettek a Puskás napi műsorban és végezetül kihívták ez év hónap tanulóit is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kispestipuskas.blog.hu/api/trackback/id/tr932962794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása